Популярний сервіс Twitter заборонив рекламу послуг російської компанії "Лабораторія Касперського", яка займається розробкою антивірусного програмного забезпечення.

Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ. Керівництво Twitter відзначило, що бізнес-модель Kaspersky Lab йде врозріз з правилами реклами, яких дотримується їх соцмережа.

Крім того менеджмент компанії послався на офіційні заяви США про те, що Kaspersky Lab пов'язана зі спецслужбами РФ. На даний момент стало відомо, що керівник Kaspersky Lab Євген Касперський звернувся до керівництва Twitter і заявив, що заборона є необґрунтованою.

Нагадаємо, що влада США раніше заборонила федеральним агентствам використовувати комп'ютерне програмне забезпечення "Лабораторії Касперського" з-за побоювань щодо зв'язків компанії з офіційною Москвою і шпигунськими операціями росіян.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відкритий лист Касперського Твіттеру - відео:

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" у ніч на 22 квітня з'явилися проблеми з сервісами Google на території Росії. Численні збої в роботі підтвердили як користувачі, так і дані, отримані з мониторинговыхз сайтів.

Коментатори події відзначають, що їм не вдавалося зайти не тільки на саму сторінку пошуковика Google, але також і на пошту, і ряд інших служб цього сервісу. Експерти підозрюють, що винуватець перерахованих проблем - Роскомнагляд.