У Мережі розмірковують на тему про те, що знаменитості стали досить часто заводити собі другі сторінки в Instagram. Слідом за Белою Хадід і її Ребеккою Фарадзюку, Софі Тернер і її акаунтом зі смаженими ковбасками Джастін Бібер теж створив аккаунт. Про це повідомляють ЗМІ.

Співак показав світу своє друге Я під ім'ям Скайларк Тайларк. У новому Instagram Джастіна всього дві фотографії і 151 тисяча підписників. Поки не зрозуміло, чим альтер-его музиканта відрізняється від самого Бібера. Так і Джастін цю новину не коментував, просто уважні шанувальники відразу впізнали під окулярами улюбленого співака.

Фото співака

Нагадаємо, вагітна Світлана Лобода з'явилася на фестивалі Coachella в футболці із зображенням обкладинки альбому групи Rammstein, лідером якої є Тілль Ліндеманн.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У SUPER виявилися фото знаменитості в модному луці від Vetements у VIP-секторі, де тусувалися Джастін Бібер, Кайлі Дженнер, Ріанна, Ферджі та інші всесвітньовідомі артисти. Всі вони захоплювалися виступом колеги "бейчелли" — ефектним шоу від Beyonce.

Варто нагадати, що 35-річна скандальна співачка Лобода чекає другу дитину, батьком якої є легендарний Тілль Ліндеманн, з яким Світлана познайомилася минулого літа на фестивалі "Спека" в Баку.

Здається, співачка вирішила на деякий час відпочити від створення нового альбому, який зараз готує в Лос-Анджелесі. У Каліфорнії Світлана вирішила провести і останні місяці вагітності, так як пологи відбудуться зовсім скоро - наприкінці травня.

Крім того, Белла Хадід має особливі почуття до музикантів.

Нещодавно модель і сестру Джіджі Хадід застали на побаченні з Fai Khadra. Схоже, дівчина знайшла заміну своєму колишньому бойфренду The Weeknd.

Парочку спочатку сфотографували в торговому центрі, а потім у компанії друзів у районі Ферфакс у Лос-Анджелесі. Варто відзначити, що Белла виглядала щасливою і багато посміхалася. Можливо, пару пов'язують лише дружні стосунки, але поки нічого не відомо.

Для побачення Белла вибрала короткі спортивні шорти, червону футболку і масивні черевики.

Дивіться сюжет про співака

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", Бібер побив наркомана на очах сотні фанів.