У Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати) в неділю 22 квітня спалахнула пожежа у хмарочосі Вежа Алмас. Вона знаходиться на штучному острові і є найвищою будівлею біля озера Джумейра.

Про це повідомляє видання "Кореспондент". Сьогодні в ОАЕ - робочий день. Тому з палаючого хмарочоса довелося евакуювати більше ста чоловік.

За заявою прес-служби адміністрації міста в ході цього інциденту потерпілих немає.

Пожежа у хмарочосі в Дубаї - відео:

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Вежа Алмас - це офісна будівля. В неї розташовані, в основному, офіси компаній, які займаються обробкою та продажем дорогоцінних каменів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" в історичній частині Києва члени організації С14 підпалили табір ромів. Це сталося на Лисій горі. Роми використовували там ділянку місцевості, щоб розташуватися наметовим табором.

Їх намети знесли і спалили після попереднього попередження. Радикали стверджують, що зробили це з усіма пересторогами, щоб ніхто не постраждав. На місці табору тепер залишилася велика кількість сміття. Його доведеться прибирати київським комунальним службам.