Відомий український продюсер і співак Олексій Потапенко знову вирішив поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно Потап викликав бурхливу реакцію шанувальників, коли перефарбував свою бороду в червоний колір. Але на цьому сюрпризи не закінчилися. На своїй сторінці в Instagram співак опублікував серію знімків з новими експериментами, - передає Clutch.

Цього разу Потап вирішив пофарбувати бороду в яскраво-жовтий колір. Більшість фоловерів оцінили новий імідж продюсера і гадають, який колір він вибере для наступних перевтілень.

«Хтось підбирає туфлі під сумочку, а наш Потап — бороду під кепку», «Для повного образу жовтих брів не вистачає», «Ще треба зелену, синю, чорну, помаранчеву і т. д.», «Як сонце. Сміливо і позитивно!», «Потап вирішив дивувати шанувальників всіма кольорами веселки. Людина - хамелеон».

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Однак були і ті, кого новий образ Потапа збентежив: «Як ти докотився до цього?», «Потап, зупинися, вистачить. Доросла ж людина», «В адекваті був? Або йому щось вкололи, коли фарбували?».

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що український співак і продюсер Олексій Потапенко (Потап) здивував шанувальників зміною в іміджі – він з'явився на публіці з червоною бородою. У такому образі він з'явився на першому прямому ефірі вокального шоу "Голос країни-8", тренером якого є. Знімок з червоною бородою Потап також опублікував у своєму Instagram-акаунті.

В кадрі артист відображений в реперському прикиді – в кепці, з масивним ланцюгом і в червоній хокейці з логотипом його групи Mozgi. Доповненням образу стала червона борода виконавця. Шанувальників Потапа спантеличив його зовнішній вигляд, вони навіть порівняли артиста з борщем. При цьому багатьом сподобався сміливий експеримент співака.

Ми також повідомляли, що відомий український продюсер, репер, тренер проекту "Голос країни" Потап написав свою першу книгу "Пан Їжак". Це добра дитяча книжка, яку Потап написав її українською мовою. Про це він розповів на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Моя перша книга і відразу ж українською, і для дітей! Знайомтесь "Пан Їжак", - поділився продюсер.

Потап і Настя: "Ми ставимо дует на паузу"