Група експертів з американської компанії Microsoft внесла оновлення OS, у результаті чого Windows 10 обзавелася темної темою оформлення, але поки що новинка лише в тестовому режимі. Фахівці інформують, що офіційно оновлення піднесуть цієї осені відразу ж після оновленого Redstone 5. Про це повідомляють ЗМІ.

Інсайдери повідомляють, що співробітники Microsoft на цей момент працюють над абсолютно новим проектом. У ЗМІ компанії повідомляли, що Windows 10 вже пройдено етап, є більш пріоритетні проекти. Однак представники Windows все одно мають намір вносити оновлення в "десятку", хоч вже й не такі масштабні.

У ході глобального вивчення файлової системи користувачі знайшли дивні записи в реєстрі. При переході за ними, відбувається зміна на темні тони. Такий крок здивував розробників компанії, які створили операційну систему. У самій компанії Microsoft нічого не повідомляють про оновлення колірної гами Windows.

Нещодавно стало відомо про деякі плани корпорації — розробники випустять легшу версію "десятки". Таку новину повідомив представник компанії в ході установки бета-версії Windows 10, де встановлено Redstone 5.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, незручні, даремні, застарілі, інколи зовсім шкідливі. Позбавтеся від цих програм як можна швидше.

Крім того, Google закрила можливість для обходу інтернет-цензури. У Google App Engine видалена функція, яку розробники додатків називали domain-fronting. Вона дозволяла сервісам використовувати мережу Google для обходу інтернет-блоків державного рівня.

13 квітня розробники Tor першими помітили оновлення в мережевій архітектурі Google, яке порушує роботу ряду антицензурних інструментів, включаючи сервіс Signal, GreatFire.org і Psiphon VPN.

Раніше доменне право дозволяло розробникам використовувати Google в якості проксі-сервера для перенаправлення трафіку на свої власні сервери через домен Google.com. Таким чином, уряд з установкою на цензуру не зміг заблокувати усі бунтівні додатки.

"Google вже давно заявляє про підтримку свободи Інтернету в усьому світі, і багато в чому компанія вірна своїм переконанням", — сказав Натан Уайт Access Now. — "Дозвіл domain-fronting означало, що в потенціалі мільйони людей могли мати більш вільний Інтернет і користуватися своїми правами. Ми настійно закликаємо Google пам'ятати про свою прихильність правам людини і свободу Інтернету та продовжити підтримку domain-fronting".

Дивіться сюжет про технології

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", є вісім причин, чому з ледачих потрібно брати приклад.