Лицемірство – це поведінка, що прикриває нещирість. Астрологи стверджують, що людям, народженим під певними знаками зодіаку повною мірою притаманне лицемірство, пише ria-m.tv.

Овен

Представникам цього знака іноді дістається роль лицемірних, хвалькуватих і жорстоких людей. Овни – довірливі і вразливі, але це не заважає їм очолювати список небезпечних знаків Зодіаку. Якщо зачепити почуття цього гордого знака – чекай біди, просто так вони нічого не прощають і, як правило, доводять свою правоту зовсім не словами і конструктивною розмовою, а кулаками. На щастя, вони швидко прощають своїх кривдників, тому якщо ви приймете поразку і втечете – це на краще.

Телець

Телець – миролюбний знак, але буває занадто дріб'язковим і нудним, навіть занудою. Правда, це стосується швидше емоцій і почуттів. До людей відчуває доброту і повагу до того моменту, поки вони не доведуть протилежне. Саме в даному випадку – вони проявлять всю свою сутність і злість. Цьому знаку Зодіака можна присудити звання морального садиста, тому що словами він може довести людину до жалюгідного стану.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Близнюки

Близнюки – королі пліток, інтриг і лестощів. Якщо серед вашого оточення є цей знак – будьте впевнені, що він знає, про вас всі таємниці і вже готовий розповісти їх усім на телеканалі. Близнюки – дуже мінливі, їх непостійна натура штовхає на пригоди. Якщо ця людина заподіює незручності – вона робить це не зі зла, а просто тому, що надмірно емоційна і інфантильна.

Рак

Раки – це лицеміри і облудники. Всьому виною страх і зарозумілість. Рак із задоволенням зрадіє вашого промаху і осміє перед публікою. Вони злі, іноді, ця злість здатна перейти всі межі. А ще, він дуже вразливий, у нього навіть є спеціальна "шкатулка", де він зберігає свої образи і час від часу перебирає їх, згадуючи і гніваючись ще більше.

Лев

Страх поразки, робить цей знак Зодіаку найбільш небезпечним серед усіх. Чому? Вони не люблять програвати, ховати свої емоції і робити вигляд, що не помічають образ. Якщо хтось не визнає їх велич – стережіться, інакше вогненний знак вас просто змете з лиця Землі. Його злість, просто не знає кордонів.

Скорпіон

Найчастіше від розважливості і жорстокості цього знака страждають близькі люди. Не тому що він спеціально робить так, а тому що до інших людей його злість інша. Вони примхливі, підозрілі, ледачі, лицемірні і схильні до зрад. До всього списку негативних якостей можна віднести те, що він – енергетичний вампір, злопам'ятна особистість. Він із задоволенням обіллє вас брудом, висміє слабкі сторони і скаже, яка ви нікчема. Саме це робить його дуже злим знаком Зодіаку.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав, що ці знаки Зодіаку профі в мистецтві любові