У Харкові в неділю, 22 квітня, посеред дороги побилися українець і російський пасажир.

Про це повідомляє видання "Обозреватель" з посиланням на харківську пресу. Цей випадок стався близько 13:50 на перехресті Бєлгородського шосе і вулиці Академіка Проскури. Авто Hyundai Tucson з харківської реєстрацією і Mitsubishi Lancer з бєлгородської реєстрацією рухалися паралельно у напрямку центру Харкова з боку П'ятихаток.

За кермом Mitsubishi перебувала молода жінка, перед світлофором на перехресті з вулицею Академіка Проскури вона спробувала відтіснити Hyundai на смугу зустрічного руху, проте водій позашляховика залишився в своїй смузі.

Потім на світлофорі з заднього пасажирського сидіння російського автомобіля вискочив молодий чоловік і побіг до Hyundai, з якого вийшов водій - чоловік приблизно сорока років. Незабаром між ними почалася бійка, в ході якої молодий росіянин отримав мінімум 4 удари в обличчя і швидко заспокоївся. Далі він став пояснть свою точку зору усно.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Бійка між росіянином і українцем - відео:

В цей час водій і пасажирка Mitsubishi авто не намагалися зупинити бійку і якось допомогти своєму знайомому, а лише знімали на те, що відбувається на відео.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" група російських школярів била свого однолітка. Тортури і знущання знімали на відео. Справа відбувалося в Ленінградській області. Дванадцятирічну дитину били ногами.

Переслідування хлопчика почалися на національному ґрунті, за фактом його народження в Івано-Франківській області. Мати дитини переїхала жити в Росію дев'ять років тому.