У Києві історія про зникнення 16-річної школярки Вікторії Горді закінчилася скандалом. Ще вранці неділі відомий волонтер і батько дівчинки Річард Горда просив допомогти з її пошуком.

Про це повідомляє видання "Оглядач". "Знову біда. Віка (вийшла у вівторок зі школи, але додому не дійшла. У школі її немає, ніде не бачили. Район Троєщина. Школа 320. Була одягнена: чорна куртка спортивна, чорні джинси, рожеві кросівки", – написав у соціальній мережі Facebook волонтер.

Пізніше дівчина знайшлася. Вона була у свого хлопця, а перший пост її батько видалив.

"Інформація з перших вуст. Говорив зі слідчим. Довго. Віка знайшлася. Живе з хлопцем. Поліція їде туди. Щодо колишньої дружини він сказав так: бреше, не договорює. Збрехала, що писала заяву в четвер. Я поставив у ряд слідчих і запитав, хто приймав? Такого там не виявилося, хоча саме ці люди займаються прийомом заяв. Щось тут не чисто. Так закінчив він розмову. Дякую всім за допомогу!" - заявив Горда.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Виступ Річарда Горді в студії "Громадського радіо" - відео:

Трохи пізніше ситуація стала ще більш абсурдною.

"Я дізнався від слідчого, що дитина написав Вайбере колишній дружині "Мамо, не переживай. Все добре". Та ж...а знаючи, що вся Україна в пошуках дитя, не попередила мене про поставити повідомленні. Дізнався від поліції. Почала розповідати, що від мене ні копійки ні разу не отримала. На що сказав слідчому, що всі чеки є. Вона просто не знає про те, що їх я зберігаю. Слідчому стало все ясно. Переговоривши з ним ще приблизно десять хвилин, він з групою виїхав за Вікою", - поскаржився Горда.

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа" журналіст розповів про жахи, які відбуваються у столичній лікарні №7. Приймальне відділення тут битком набито дітьми, батьками та фельдшерами швидких.

Навколо панує страшний шум і нервова обстановка. У приміщенні немає ремонту, а оббивка на м'яких меблів роздерта на шматки. Журналіст звернувся за допомогою до мера Києва з проханням допомогти відремонтувати по місту дитячі приймальні відділення.