Здається, у роботів життя не менш насичене, ніж у голлівудських зірок. Ось наприклад, робот Софія після своєї тріумфальної появи на обкладинках модних журналів, зважився податися будувати музичну кар'єру.

Як відомо, робот Софія – останній проект компанії Hanson Robotics. За здібностями до діалогу та імітації емоцій – це один з найбільш просунутих роботів у світі. У проекті використовується розпізнавання мови від Google, а також технології компаній IBM та Intel. Обличчя робота зроблене з силікону, передає десятки варіантів міміки, а також Софія може дивитися в очі співрозмовнику.

А тепер Софія вирішила підкорювати не тільки модну індустрію, а й поборотися за звання кращої співачки з самою Бейонсе. У записі робота в Instagram з'явилася обкладинка синглу (або альбому) з Софією в головній ролі. Під фото підпис:

«Чудеса можуть статися, коли ти правильно спілкуєшся з людьми. Кожна людина торкається життя когось іншого. Іноді навіть не знаючи про це. І перш ніж вони покинуть цей світ, у кожного з них є шанс залишити щось позаду, щоб сказати: "Я був тут". Люди залишають після себе дітей, мудрість або любов. І в якомусь сенсі це схоже на те, що вони ніколи не йдуть».

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

На сторінці @diet_prada новину сприйняли з гумором і виклали колаж з першого виступу Бейонсе на Коачелле і обкладинки альбому" Софії.

"Отже... мабуть, робот Софія йде в музику? У неї напевно є цікаві концепції, але якщо ця обкладинка була натяком на її перший сингл, то це було зроблено іншими раніше. Ніколи не забувайте, що Бейонсе "була тут" першою", — підписали публікацію @diet_prada.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", нещодавно робот Софія сходила на побачення з відомим актором Віллом Смітом. Під час розмови він використовував свої кращі жарти, щоб пофліртувати з "співрозмовницею", проте розмова закінчилася повним провалом. Незвичайне побачення відбулося на Кайманових островах в готелі з видом на Карибське море. Спочатку Сміт отримав відмову Софії від келиха білого вина. Потім актор спробував розповісти анекдот, але "співрозмовниця" повідомила йому, що гумор її не цікавить, так як "це ірраціональна людська поведінка".