Вчені не спостерігають меж Землі ніяких об'єктів, здатних врізатися в нашу планету, але уфології і прихильники теорії змов стверджують, що таємнича Нібіру вже близько.

Прихильники даної теорії стверджують, що зіткнення, яке покладе кінець життя на Землі, відбудеться вже у понеділок, 23 квітня. Користувач під ніком "Мандрівник у часі" навіть наочно продемонстрував, як це станеться. У зробленому за допомогою симуляції ролику, який з'явився на YouTube, видно, як Нібіру врізається в Землю і перетворює її в океан вогняного дощу.

Раніше повідомлялося, що за новими науковими даними, через п'ять мільярдів років, життя на Землі загине від посухи. Наше світило зараз є жовтим карликом. Але у віддаленому майбутньому Сонце стане червоним гігантом. Температура сонячної корони при цьому зросте.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сонце стане сильніше нагрівати планети навколо нього, в тому числі і Землю. На її поверхні почнеться аномальна спека, що супроводжується поруч аномальних погодних процесів. Більшість водойм на земній поверхні просто випаруються.

Без води складно організована білкова життя прожити не може, тому всі види тварин, а також люди, загинуть. Якщо не евакуюються до цього часу в більш придатне для проживання місце.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вчені розповіли, коли насправді зародилося життя на Землі. Завдяки сенсаційній знахідці, зробленої археологами в австралійських горах, вчені отримали докази існування життя, яка з'явилася на Землі ще 3,5 мільярда років тому.

В горах Австралії вченим вдалося знайти останки графіту, вік якого оцінюється в більш ніж 3,5 мільярда років. Дані останки є свідченнями того, що у вказаний період часу на Землі вже існували археи. Дані одноклітинні мікроорганізми є примітивними, але все ж формами життя. Вчені пояснили, що 3,5 мільярди років тому атмосфера Землі значно відрізнялася від нинішнього стану справ на планеті, так як в ті часи рівень кисню був досить низький і не всі живі істоти могли б вижити в таких умовах.