Деякі жінки виглядають молодше свого віку і викликають захоплення оточуючих. А буває навпаки: дівчата старять себе макіяжем і одягом. Настав час дізнатися, що з дівчат робить тіток.

Мова тіла

Психологи стверджують, що мова тіла красномовніша будь-яких слів.
Дівчата з поганою поставою виглядають нижче, повніше і старше, ніж є насправді. З боку здаються невпевненими у собі. Так, сутулість кардинально псує враження. Також погано шаркати ногами. Звичка човгати ногами перетворює дівчину в старезну бабусю. Бадьора хода, як не дивно, – один з перших ознак активності і молодості. Не варто забувати і про погляд. Втомлений погляд додає років.

Невмілий макіяж

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Макіяж може не тільки омолодити, але і зістарити. До типовим мейкап-помилок відноситься нанесення занадто товстого шару тонального крему. Тон завжди повинен відповідати природному тону шкіри. А якщо відтінок темніше - особа здається втомленим. Темні рум'яна і сухий коректор стройнят особа. При цьому намальовані впалости старять. Краще змінити темно-коричневі відтінки на теплі пастельні тони. Велика кількість матуючої пудри перевантажує шкіру. Навіть самі маленькі зморшки стають явно помітними.

Чим більше яскравих елементів, тим вище шанси виглядати старше. Наприклад, виразні губи, смокі айс, окреслені брови одночасно. Краще зупинитися на одному акценті.
Пам'ятайте про тенденції. Тонкі неприродні брови, темний контур губ, перламутрові тіні, накладні вії, туш у кілька шарів і підводка на нижньому столітті –застарілі б'юті-тренди, які перетворюють вас в зрілу тітку.

Пластика в ранньому віці


Пластична хірургія все-таки потрібна для омолодження. Якщо зробити пластику занадто рано, можна і не зрозуміти: це молода особа, яка удосконалила недоліки або зріла жінка після омолоджувальних процедур.

Одяг та аксесуари


Деякі речі дуже старять молодих дівчат: об'ємні балахони, безформні піджаки і кардигани, комплекти з шовку, оксамиту, атласу з мереживами, рюшами і люрексом, блузи з «підплічниками», облямовані хутром жилети, жакети, приховують шию. Старить також багато темних, землистих і пастельних тонів в одязі. Винятком є чорний. Додають чимало років вироби з перлів і діаманти.

Окуляри

Окуляри можуть бути і візитною карткою жінки і її провалом. Несучасні «старечі» окуляри з масивними темними оправами – квиток з юності в старість.

Парфум

Зазвичай до «зрілих» парфумів відносять надто солодкі і терпкі аромати. Багато хто з них вважаються класикою. Найпопулярніші — Chanel No.5 і Chloe Eau de Parfum. Їх створювали для зрілих дам. Занадто інтенсивний запах також може додати дамі неіснуючі роки.

Зачіска

Невдалий вибір зачіски і кольору волосся може додати парочку непотрібних років. Світлі кольори молодять, а ось димчасті можуть "постарити".

Також є зачіски, що додадуть років :зібрані в строгий пучок волосся, складні високі зачіски, об'ємні зачіски з начісуванням. Занадто ідеальні локони, укладання, що "прилизали", і застаріла форма фарбування додають років.

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що макіяж - чарівна паличка сучасного світу. Він може як надати образу ніжний флер юності, невинності і завзяття, так і додати суворі 5-10 років. Якщо зовнішня зрілість не те, до чого ви прагнете, беручи в руки помаду, тональний засіб і туш, врахуйте: перераховані в матеріалі прийоми -