З моменту публікації так званих " плівок Онищенка", яка нібито свідчить про пропозицію хабара від імені Злочевського владі, минув майже тиждень. Втім, офіційного пояснення щодо цих матеріалів так і не було – кримінальна справа не заведена, а оцінку достовірності даних давати не поспішають.

На це звернув увагу журналіст Олександр Дубинський:

"Вже тиждень правоохоронні органи не знаходять в собі сил внести, як того вимагає закон, запис в ЕРДР і розпочати слідство по даній справі. І справа не тільки в кумівстві (генпрокурора - гаранту), але і в тому, що НАБУ / САП - створені за гроші американців. А, як відомо, син екс-віце-президента США Джо Байдена входить до ради директорів компанії Злочевського Burisma. І якщо розслідувати справу про хабар, яку від імені Злочевського пропонував Порошенку пан Онищенко, - то розслідувати потрібно і участь в цій справі сина Байдена", - зазначив він на сторінці спільноти Dubinsky.pro у Facebook.

Американський слід

На думку Дубинського, жодна справа проти чинної української влада не буде розслідування, доки можуть бути бодай якість натяки на участь американських політиків у корупційних схемах:

"Саме тому ви тепер самі собі можете відповісти на питання, - "чому американці нічого не роблять по відношенню до Порошенка". Тому, що він їх спільник", - стверджує журналіст.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Плівки Онищенка і Миротворець

Як відомо, нещодавно центр "Миротворець" заявив, що має записи компрометуючих розмов нардепа Олександра Онищенка з представником РФ. Про це йдеться у заяві центру. Втім, з ким спілкувався Онищенко, тримали у таємниці, повідомивши лише країну зустрічі:

"Ви не повірите, але у центру миротворець теж є записи втікача Онищенка. Правда, це інші записи, але теж вельми цікаві. Кілька годин діалогів в Ізраїлі з якимось громадянином країни-агресора. Впевнені, що вони будуть цікаві нашим правоохоронним органам, яким ми їх надамо на першу вимогу", - зазначили в "Миротворці".

Свого часу Онищенко заявив, що готовий передати НАБУ плівки нібито розмови з президентом Петром Порошенком про пов'язані з ним корупційні схеми.

Дивіться: Дубинський про "плівки Онищенка"

Прошла почти неделя с момента публикаций "пленок Онищенко" - с эпизодом предложения взятки от имени Злочевского гаранту коррупции. И уже неделю правоохранительные органы не находят в себе сил внести, как того требует закон, запись в ЕРДР и начать следствие по данному делу. И дело не только в кумовстве (генпрокурора - гаранту), но и в том, что НАБУ / САП - созданы за деньги американцев. А, как известно, сын экс-вице-президента США Джо Байдена входит в совет директоров компании Злочевского Burisma. И если расследовать дело о взятке, которую от имени Злочевского предлагал Порошенко господин Онищенко, — то расследовать нужно и участие в этом деле сына Байдена. Потому что, по сути, взятку Порошенко давал, в том числе, и он. Именно поэтому - из-за участия окружения американских политиков в украинской коррупции - ни одно дело против Порошенко расследовано не будет. Именно поэтому вы теперь сами себе можете ответить на вопрос, - "почему американцы ничего не предпринимают по отношению к Порошенко". Потому, что он их подельник. Сайт: http://dubinsky.pro Фейсбук: https://www.fb.me/dubinskyi Фейсбук: https://www.fb.me/dubinsky.pro Телеграм: https://t.me/dubinskypro Твиттер: https://twitter.com/alexdubinskyi YouTube: https://www.youtube.com/DubinskyPro

Posted by Dubinsky.pro on Monday, 23 April 2018
Як повідомляв портал "Знай.ua", експерт розсекретив головного героя "плівок Онищенка".