Зірка серіалу "Татусеві дочки" Андрій Леонов та актриси з "Сватів" - Олеся Железняк і Тетяна Кравченко потрапили в списки українського сайту "Миротворець".

Російські актори театру і кіно, зірки забороненого в Україні серіалу "Свати" Тетяна Кравченко, Олеся Железняк і Андрій Леонов потрапили в базу даних українського сайту "Миротворець".

Остаточно розібралися зі "Сватами". На сьогоднішній день абсолютно всі артисти головних ролей опинилися в "Чистилище". Серед них не виявилося нормальних людей, які б не були проти російської агресії щодо України, – відзначили волонтери.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Так, артистів звинуватили у свідомому порушенні державного кордону України з метою незаконних гастролей на території окупованої Росією Криму.
"Все або явно підтримали її, або своїми діями засвідчили неповагу до суверенітету і територіальної цілісності нашої країни", – йдеться в повідомленні.

У 2015 році актори таємно відвідали Ялту, де взяли участь в постановці театральної вистави. Деякі імена також були помічені на театральних афішах Криму за 2018 рік.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", радянська і російська актриса театру і кіно, 53-річна телеведуча Жанна Еппле потрапила в українську базу "Миротворця". Відповідна запис з'явився в розділі "Чистилище" на сайті організації.

"Свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим. Участь у пропагандистських заходах Росії (країна-агресор). Участь у спробах легалізації анексії АР Крим", - повідомили в "Миротворці".

За даними Миротворця, у червні 2016 Жанна Еппле виступила у постановці трупи Московського незалежного театру "Анна Кареніна" в окупованому Росією Криму.

Жанна Еппле відома завдяки одній з головних ролей в серіалі "Бальзаківський вік, або Всі мужики сво ...". Також артистка знялася у ряді російських серіалів, зокрема, "Марш Турецького", "Євлампія Романова. Слідство веде дилетант" та ін.