Українська співачка Настя Каменських в черговий раз розбурхала фантазії фанатів своїм новим пікантним знімком.

У своєму мікроб лозі Настя опублікувала цікаве фото з особистого архіву, на якому позує у спортивному зеленому бомбері та у тоненькиому білому боді.

Шанувальники похвалили співачку за пікантний ракурс, який вигідно підкреслює її звабливі форми.

"А у мене для вас сюрприз. Нова і дуууже лімітована колекція. @nksport_for_you створена за мотивами кліпу на мій сингл "Дай мені" Знаєте чим вона унікальна? Кожна річ в цій колекції прикрашена ексклюзивною емблемою клубу NK", - прорекламувала Настя нову стильну колекцію.

Зірка пішла ще далі

Проте згодом гаряча Настя пішла ще далі, показавши себе у чому мати народила. В Instagram з'явилось фото, на якому зірка позує абсолютного голою біля води.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"#nude #girl", - супроводжує знімок підпис.

"А мені подобається фото ... Нічого минулого. Еротично, красиво фото в раскаряку, матусі з "цицьками" під час годування ось це пішло а тут просто красива дівчина з апетитними формами, все прикрито ... Дівчина красуня",

"Ти прекрасна, по більше таких фотографій", - коментують шанувальники.

Каменських іноді цікавлять і проблеми простих киян

Нагадаємо, співачка оригінально переспівала один зі своїх хітів. У пісні зірка своєрідно звернулася до Укравтодору. Цікаву композицію Каменських представила в ранковому шоу "Вдалий ранок" на Радіо Максимум. У пісні співачка звернулася до Укравтодору з проханням привести до ладу дороги, які місцями складно назвати автошляхами. Курйозне звернення зірка заспівала в музиці до пісні "Это моя ночь". Запальний хіт неабияк підходив до тексту.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", Настя Каменських розкрила таємницю ефективної дієти зі звичайних круп, яку встигла випробувати на собі.