У Шотландії оштрафували блогера, який навчив зігувати свого мопса

Маркуса Мічана, блогера з Шотландії, оштрафували за те, що він навчив мопса по кличці Будда нацистському привітанню і виклав відео з ним в YouTube.

Штраф, який виписали Мічану, склав 800 фунтів.

Цю інформацію повідомляє TJournal.

Суддя Дерек О'Керолл заявив, що відео, зняте блогером, було образливим, "антисемітським і расистським". За словами судді, Мічан спеціально зняв ролик і опублікував його у відкритому доступі в Мережі.

У травні 2016 року блогера заарештували. Це сталося через те, що на YouTube почав розходитися ролик з псом, який дивиться відео з Адольфом Гітлером і підкидає лапу на словах "Зіг хайль!". Користувачі почали скаржитися на неприйнятний зміст ролика, який набрав більше трьох мільйонів переглядів.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", ппредставники королівської сім'ї Великобританії 18 квітня повідомили, що в палаці помер пес по кличці Віллоу — останній коргі Єлизавети II. 14-річна собака страждала від онкологічного захворювання і її довелося приспати. Приспання стало вимушеним кроком — королева не могла більше дивитися, як песик страждає. Представники зазначають, що Віллоу був «вірним компаньйоном» Єлизавети і їй дуже нелегко пережити його втрату.

Також портал повідомляв про те, що володарем звання найпотворнішого собаки Великобританії став 15-річний беззубий пес по кличці Чейз. Він підписав контракт з модельним агентством.

Собака породи китайська чубата страждає катарактою і облисінням.

Але не дивлячись на це, його власникам запропонували контракт з агентством Direct Model, яке співпрацює з брендами M&S, Disney, MAC і Pets at Home. Власниця пса Шторм Шайлер сподівається побачити ім'я свого вихованця в новому світлі.

Крім того, нагадаємо, що власники, собаки яких нападають на людей, пропонують штрафувати. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на відповідний законопроект Верховної Ради України. Відтепер власники тварин повинні нести відповідальність за поведінку своїх вихованців.

Слід зазначити, що в країнах Європи, власник собаки, який нацькував на кого-небудь свою собаку, може отримати штраф від 14 тис. євро або 14 років ув'язнення, якщо це призвело до смерті.