У Києві, на Оболоні, напали на вуличного музиканта. Про це повідомляє телеграм-канал "Нueviy Кiev".

"Гопари на оболони проломили голову уличному музыканту. Что же за мразота живёт рядом с нами?", — йдеться у повідомленні каналу.

22 квітня, ввечері, на Оболонському проспекті музиканта вдарили по потилиці важким предметом і проломили череп.

З повідомлення в Facebook стало відомо, що музикантом виявився Павло Гузєв.

Відзначається, що зловмисники не тільки покалічили чоловіка, але і обікрали його. Вони забрали саксофон-тенор Selmer Action 3, серійний номер 711812, в чорному футлярі, а також зароблені за вечір гроші.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Сьогодні Паші в БСП зробили важку 3-х годинну операцію, трепанацію черепа", — йдеться в повідомленні.

Також просять допомогти знайти зниклий інструмент, якщо його спробують продати: "Друзі, особливе прохання до музикантів, зверніть будь ласка увагу на інструмент".

Як повідомляв раніше портал Politeka, на залізничному переїзді чоловікові відрізало обидві ноги, а працівники станції навіть не потрудилися перевірити жива людина і викликати швидку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", посилаючись на пост Анастасії Галчанской-Богдан у Facebook.

За словами Анастасії, 14 квітня батько, Галчанский Сергій Дмитрович, відомий український художник, повертався додому в Київ з кладовища в Боярці близько 14:30. Галчанский намагався сісти в переповнену електричку. Однак, з невідомих причин, коли поїзд почав рух, Галчанский впав між пероном та вагоном, а ноги потрапили під колеса поїзда.

За словами очевидців, ніхто з персоналу станції не відреагував, і рух поїздів не припинявся, після чого проїхало ще два поїзди, хоча люди подавали сигнали і кричали про те, що сталася трагедія.

"Небайдужа жінка спустилася до нього, щоб чимось накрити тіло і виявила, що він ще живий. Зараз він у лікарні, стан стабільно важкий, були ампутовані обидві ноги нижче коліна і зроблено переливання крові. В даний момент з'ясовуються обставини події, і чому не було зупинено руху поїздів", — йдеться в повідомленні.

Відомо, що чоловікові ампутували обидві ноги, його чекає тривале лікування і реабілітація, тому родина буде вдячна за будь-яку підтримку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Києві жертвою злочинців став іноземний дипломат. Мова йде про Надзвичайного і Повноважного посла Республіки Кіпр в Україні.

Злочин стався, коли іноземець перебував у приміщенні фітнес-клубу, розташованого в Печерському районі.