Волонтери фонду "Повернися живим" оприлюднили вражаюче відео знищення українськими військовими в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі ворожої позиції.

Відповідний ролик розміщено на сторінці фонду в Facebook.

Ще одна ніч на передовій

«Правіше давай, правіше!.. Постріл!..» - так виглядають робочі будні на лінії розмежування. Само собою, до таких кроків бійці вдаються виключно після енної кількості «прольотів» з «того боку» і з дозволу на відповідь. Але, якщо вже вдаються – то все, сушіть стерна, окупанти. Відповідь буде влучною, тим паче, якщо наводяться бійці за допомогою ГРК Броня - Armor, встановленого на планшетах, куплених із вашою допомогою. Кожне таке попадання – це результат спільних зусиль фронту і тилу. На даному відео, знятому ще взимку, бійці 24-ої бригади із БРМ-1 відпрацювали по спостережному посту ворога, де був кулемет «Утьос» і спостерігач. Арифметика війни проста і безжальна: більше планшетів – більше влучань – менше втрат із нашого боку. Тож не опускаємо рук і продовжуємо підтримувати своїх тут: https://goo.gl/CP5A9Q Автор: Olena Maksymenko Відео надане бійцями. Фонд "Повернись живим"

Posted by Повернись живим on Monday, 23 April 2018
"На цьому відео, знятому ще взимку, бійці 24-ї бригади з БРМ-1 відпрацювали по спостережному посту ворога, де був кулемет "Утьос" і спостерігач", - йдеться в описі відео.

Варто відзначити, що ролик активно коментують у мережі.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"За Україну", "Тримайтеся, наші захисники", "Діти, поверніться живими", "Хай вас Бог береже", "Дякуємо за мирне небо", "Слава героям", - пишуть в інтернеті.

Раніше повідомлялося, що бойовики "ЛДНР" прибрали насоси поблизу Єнакієвого, завдяки яким вода відкачувалася з шахти "Юнком". Про це йдеться у звіті місії ОБСЄ.

За словами працівників шахти, 4 насоса, які допомагали регулювати рівень води, прибрали, а решта насоси повинні бути відключені найближчим часом.

Бойовики "ДНР" несуть серйозну загрозу для екологічної безпеки не лише України, але й сусідніх країн.

Можливе затоплення бойовиками шахти "Юнком" на Донбасі може стати серйозним екологічним ударом для України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під кінець квітня 2018 року закінчиться Антитерористична операція на Донбасі. В свою чергу буде запущено новий формат під керівництвом командувача Об'єднаного штабу.

Про це розповів міністр оборони України Степан Полторак в одному з недавніх інтерв'ю. За словами Полторака, українська армія приступає до нового етапу.

Полторак також зазначив, що Міноборони вже підготувало "органи військового управління, які будуть виконувати завдання в Донецькій і Луганській областях".