У Мережі опубліковано неординарний концепт iPhone

У Мережі опублікували незвичайний концепт iPhone. Кажуть, що розробників нової лінійки гаджетів підстьобнула китайська корпорація, яка нещодавно випустила новинку Huawei P20 Pro.

Дизайнери американської корпорації злили в Мережу макет майбутнього смартфона Apple. Кажуть, що він буде оснащений відразу трьома камерами.

Цю інформацію повідомляє grifonsoft.ru.

Як відомо, гаджет Huawei P20 Pro, який зробили в Піднебесній, виграв престижний приз - "Кращий смартфон року". Крім того, він вже зміцнив позиції лідера на ринку пристроїв преміум-класу.

Такий розклад не на жарт "підбадьорив" корпорацію Apple, яка з усіх сил намагається наздогнати найближчого конкурента.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Відомо, що майбутній iPhone, який поки можна спостерігати тільки в дизайнерському виконанні, буде оснащений відразу трьома камерами. Акцент оптики відбудеться на вдосконаленні зйомки у важких умовах сутінків і туману з максимальною деталізацією об'єктів.

Навесні наступного року, на думку інсайдерів, розробники Apple дадуть достойну відповідь Піднебесній. Приблизно в цей час американський смартфон буде представлений широкій публіці.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", пользователи Мережі можуть розглянути в Інтернеті знімок прототипу iPhone 2G у чорному кольорі. Нагадаємо, що перша модель смартфона від Apple вийшла у світ ще 11 років тому.

Американська фірма Apple презентувала iPhone 2G у 2007 році, апарат запам'ятався сріблястою задньою панеллю і мініатюрної пластиковою вставкою внизу. Зараз стало відомо, що перший смартфон від "яблучного" технологічного гіганта міг бути чорним з сріблястою рамкою. Не виключається, що інженери компанії не влаштували його технічні параметри і виробництво згорнули. Є інформація про існуючих спеціальних програмах для перевірки працездатності iPhone 2G але механізм їх роботи в Apple не уточнили.

Також портал повідомляв про те, що іноді компанія Apple модернізує свій логотип по всьому світу. Таким чином вона висловлює свою підтримку організаторам тієї чи іншої події. Найближчий захід, заради якого Apple зробить апгрейд "яблука", пройде в цю неділю, 22 квітня.