У Києві 23 квітня сталась автопригода, жінка-водій не вписалась в парковку та зачепила чотири припарковані автомобілі. Сама ж на своїй автівці влетіла у вітрину магазину.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua. на сторінці в Facebook.

Інцидент з авто з європейською реєстрацією стався біля магазину будматеріалів "Епіцентр". На Братиславській вулиці.

"За словами свідків, дівчина за кермом BMW польської реєстрації протаранила чотири авто на паркінгу і зупинилася в вітрині Епіцентру", - йдеться в повідомленні. За словами жінки-водія, вона не змогла вчасно зупинитися через "підбори". Про постраждалих в результаті ДТП не повідомляється. Розмір завданих збитків встановлюється.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інші масштабні аварії у понеділок

Нагадаємо, Чернігівщина не може оговтатись від моторошної автопригоди. Водій фури, не вписавшись у поворот, збив на смерть велосипедистку та загинув сам, злетівши з дороги в річку.

Також під Одесою зіткнулися дві фури. У районі Іллічівського судноремонтного заводу на трасі Одеса-Чорноморськ сталося зіткнення двох фур. В результаті удару одна з них перекинулася.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", стали відомі нові подробиці жахливої аварії, яка сталася в Кривому Розі у вівторок, 17 квітня. Олександр Волков, водій автомобіля Mazda, яким суд вже обрав запобіжний захід, розповів про подробиці ДТП буквально через кілька хвилин після трагедії. На відео видно, як поліцейські розмовляють з чоловіком, який їхав на миготливий жовтий знак світлофора. Крім того, при повороті камери можна помітити розбиту маршрутку, яка знаходиться в декількох метрах.

20 квітня поліція Київської області розпочала проведення комплексу цільових заходів під умовною назвою "Перевізник". Їх мета - профілактика і зниження аварійності за участю пасажирського транспорту.