У Китаї сталась моторошна пожежі в одному з розважальних закладів. В результаті загоряннв в караоке-барі, 18 осіб загинули, ще п'ять отримали опіки і травми.

Про це повідомляє Xinhua.

Бар знаходився на ретьому поверсі будівлі. Як наголошується, пожежа сталася вночі, до теперішнього моменту загорання вдалося загасити.

Постраждалих забрали до найближчої лікарні, на місці працює поліція.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наразі правоохоронці з'ясовують деталі НП.

За попередньою версією, причиною пожежі міг бути підпал. Поліція веде пошук підозрюваного, який міг це влаштувати.

За останніми даними, правоохоронці вже встановили підозрюваного і ведуть його пошук. За попередніми даними, в ніч пожежі у підозрюваного в підпалі сталася словесна перепалка з іншою людиною біля входу в бар. Через якийсь час він загородив вхід у заклад припарковані поруч мопедами і підпалив їх. Вогонь перекинувся на невеликий караоке-бар, в якому виявився тільки один вихід.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок пожежі в селі Сіньцзянь пекінського району Дасин в Китаї загинули 19 осіб, ще 8 осіб постраждали.

Моторошна пожежа в Росії, яка забрала понад 60 життів

Рятувальники встановили причину страшної пожежі в російському Кемеров, яка поховала живцем понад 60 людей. Займання в ТЦ "Зимова вишня" 25 березня сталось через коротке замикання, викликаного протіканням в даху будівлі. Згідно з попередніми висновками експертів, про яких розповів джерело газети, замикання виникло на четвертому поверсі над дитячою ігровою зоною. Сніг з даху ТЦ не прибирали, він почав танути, і вода потрапила на дроти. Першою загорілася пластикова люстра над дитячим сухим басейном з поролоновими кубиками, які почали горіти через пластик, що капав зверху.

Дивіться: Пожежа в ТРЦ "Зимова вишня" в Кемерово, аудіо дзвінків (18+)

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", у мережі оприлюднили записи дзвінків на гарячу лінію допомоги "112", котрі надходили в день пожежі на території ТЦ "Зимова вишня" (Кемерово). Від дитячих слів кров холоне в жилах. "Мамо, я не хочу помирати", - лунало по той бік слухавки.