Американська реп-виконавиця і телеведуча, володарка пишних форм Нікі Мінаж, зібрала мільйони лайків в Instagram за короткий час. Артистка знову порадувала фанатів новими відвертими фото.

На особистій сторінці в Instagram Ніки опублікувала знімок в мікро-бікіні, на якому добре видно пишні стегна і тонку талію. Менш ніж за добу пост Мінаж зібрав понад 1,7 млн. лайків.

Через пару годин співачка поділилася ще парочкою пікантних фото в дуже яскравому вбранні.

"Спробуйте-но візьміть мене", - прокоментувала один з постів знаменитість. Обтягнуті латексом форми зібрали понад 2 млн. лайків.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що батько Бейонсе Метью Ноулз, який раніше був її менеджером, розповів журналістам, що своєї популярності артистка домоглася завдяки недостатньо темним кольором шкіри. Батько Бейонсе вважає, що його дочка і Ріанна не були б настільки успішними, якщо б їх шкіра була темніша. "Коли мова йде про чорних жінок, то хто з них потрапляє на поп-радіо? Мерайя Кері, Ріанна, рэперша Нікі Мінаж, мої діти — Бейонсе і Соланж — і що у них спільного? У них більше світла шкіра. Думаєте, це збіг?" — сказав Ноулз.