Учасники нелегального секс-тренінгу в Паттайї, серед яких Алекс Леслі і Настя Рибка, відмовилися визнати провину в організації проституції у складі злочинної групи. Про це повідомив їх таїландський адвокат Саттхапхон Сийоха.

— Жоден з восьми обвинувачених за статтями про створення злочинного співтовариства, змові з метою скоєння протиправних дій та організації надання послуг сексуального характеру в складі злочинної групи не визнав себе винним сьогодні під час телеконференції з судом, — наводить слова адвоката РИА "Новости".

Зазначається, що суд продовжив їм термін арешту ще на 12 днів.
Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" , суд міста Паттайя (Таїланд) виправдав скандально відому провокаторку Настю Рибку (Анастасію Вашукевич) та її тренера Алекса Леслі (Олександра Кирилова).

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Їх звинувачували у незаконній діяльності інтимного характеру. Адвокат Рибки додав: зняли звинувачення з шістьох громадян Росії і Білорусії.
Як відомо, Рибка і Леслі також проходять у справі про організацію "секс-тренінгу" і проституції. Раніше припускали, що затриманим загрожують солідні тюремні терміни.

Втім, справу про депортацію досі не вирішено: вони залишити Таїланд поки не зможуть, так як по відношенню до них триває слідство у справі про організацію надання послуг сексуального характеру у складі злочинної групи.

Відомо, що їм і пред'явили нові звинувачення до вже наявної "пачці". Так, "мисливиці за мільйонерами" можуть додати ще кілька років до цілком ймовірного тюремного ув'язнення за поширення образливих відеоконтенту у всесвітній павутині.

"Поки мені вдалося з'ясувати лише, що в справах за новими звинуваченнями фігурують відео - та фотоматеріали, на основі яких подані нові заяви, і що ці матеріали були розміщені в мережі Інтернет. Це, само по собі, вже дію, що підпадає під закон про комп'ютерні злочини Таїланду, під статтю про виробництво і розповсюдження порнографічних матеріалів або образливих матеріалів непристойного змісту", — розповів юрист.