Тімоті Хілл 67-ми років встановив на своїй дорогій машині захист від поліцейських радарів й вирішив, що тепер йому можна творити на дорозі все що завгодно.

Чоловік вирішив продемонструвати поліцейським вульгарний жест середнім пальцем руки. Так він ще ніколи не помилявся. Про це пишуть британські ЗМІ.

Поліцейські вирішили розібратися з самовдоволеним водієм, нарахувавши як мінімум три таких випадки за грудень. Злякавшись, Тімоті вирішив позбутися від свого лазерного глушника, скинувши його в річку недалеко від свого будинку в Грассінгтоні, Англія.

"Якщо ви хочете привернути нашу увагу, коли перебуваєте за кермом дорогого авто з лазерним глушником, то це відмінний спосіб. Це також відмінний спосіб потрапити у в'язницю", - заявили копи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Пізніше, в ході слідства, Тімоті, який є директором компанії за наймом, все-таки зізнався у встановленні пристрою в своєму автомобілі. У результаті його засудили до восьми місяців в'язниці та заборонили сідати за кермо ще протягом року.

Нагадаємо, раніше в селі Торчиновичі Старосамбірського району прокурор Мостиської районної прокуратури скоїв наїзд на пішохода. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

Інцидент стався близько 21:50 на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород. Від отриманих травм пішохід - місцевий житель 1954 р. н. загинув на місці. Поліцейські встановили, що водій автомобіля "ВАЗ 2114", 29-річний житель міста Самбір, скоїв наїзд на пішохода, 64-річного жителя Старосамбірського району. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Як повідомляв портал "Знай.uа" поліція міста Нешвілл, де голий чоловік застрелив трьох людей в місцевому кафе, розшукує машину ймовірного злочинця. Поліція встановила, що машина, на якій приїхав стрілок, зареєстрована на ім'я 29-річного Тревіса Рейнкінга. Зараз на його пошуки кинуто сили правоохоронців.