Як повідомляє Clutch.ua ми вже встигли переконатися на прикладі Кари Делевінь та інших актрис і моделей, що брови відіграють величезне значення у створенні красивого макіяжу і образу. Правильно доглянуті брови роблять погляд виразнішим. З їх допомогою можна не тільки прикрасити себе, але й скорегувати форму обличчя. Тому доглядати за ними просто необхідно, і ось декілька порад про те, як це краще робити.

Використовуйте рицинову олію

Рицинова олія — засіб для догляду за бровами, який рекомендують абсолютно всі косметологи. Олія живить волосинки, робить їх більш слухняними і підатливими. Часто вони починають краще рости.

Розчісуйте брови

Як і волосся, брови варто розчісувати. Така нескладна процедура допоможе їх правильно укласти. Адже заплутане волосся на голові не дуже просте для укладання, з бровами та ж ситуація.

Робіть масаж брів


Звучить дивно, але брови люблять масаж. Робіть точкові і щипкові рухи пальцями по лінії росту брів: від носа до скроні. Такі масажі зроблять волосся темніше, а самі брови більш здоровими і яскравими.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Використовуйте маски


Все наше тіло любить різноманітні маски, і брови - не виняток. Живильні масла, якими потрібно періодично мазати брови будуть живити їх та зміцнювати, так що це покращить їх зростання.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те,що нарощування вій стає все популярнішим і популярнішим і варто розібратись, чи є у тренда недоліки. Наважуючись на нарощування вій варто добре обдумати і зважити всі за і проти, адже крім красивих та виділених очей потрібно думати про здоров'я. Напевно ви чули багато міфів, проте більшість з них-правда. Дізнайтеся про плюси і мінуси такої процедури.