Жкрналист Олександр Дубинський прочитав спростування про те, що у глави Мінфіну Данилюка нібито немає ніякої квартири в Лондоні. Нагадаємо, що в сюжеті телепрограми "ТСН. Тиждень" 22 квітня показана квартира в столиці Великобританії. Цю нерухомість, за словами журналістів, Данилюк придбав торік за 766 тисяч фунтів стерлінгів, але не вказав це у своїй декларації.



"Прочитав відмазку про лондонську квартиру, яку прес-служба Мінфіну розмістила на своєму акаунті під ім'ям міністра фінансів Данилюка.

Якщо пан Данилюк дійсно не має відношення до квартирі за адресою 100 Greencroft Gardens, flat 2 London NW6 3PH - то чому він там зареєстрований, згідно даних будинкової книги? Чому він там фотографується?", - обурився Дубинський.

"Де проживає в Лондоні його дружина, яка робить ці фото, і невже він настільки не джентльмен, що тримає її в Лондоні за бомжа? І, нарешті, чому б не писати про своє особисте лондонської нерухомості зі свого особисто аккаунта в ФБ Alex Danylyuk, а не користуватися "громадським"?

Олександр Данилюк про свою ймовірно швидку відставку з поста: відео

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А то виходить як з квартирою. І фотки є, і прописаний, і прізвище начебто та ж вказано, але відношення не має ))", - додав журналіст.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" журналіст Олександр Дубинський розповів громадськості про те, що лондонська квартира Данилюка обійшлася "неподкупному реформатору" в 28,8 млн грн.

Дубинський припустив, що такі придбання, не внесені в декларацію, можуть підпадати під статтю Кримінального кодексу України, що передбачає покарання до трьох років позбавлення волі.