Норвезькому фотографу вдалося зафільмувати два невпізнаних літаючих об'єкта циліндричної форми, які залишають атмосферу і направляються в космос.

Уфологи, які відразу ж приділили пильну увагу цим кадрам, розмістили їх на YouTube-каналі Uncontracted Alien. Прихильники теорій, пов'язаних з позаземними цивілізаціями, заявили, що на момент фіксації руху кораблів інопланетного походження, вони, судячи з усього, покидали планету.

Сам фотограф зазначає, що зміг "зловити" на камеру загадкові об'єкти 14 квітня на околиці міста Риккін, яке розташовується в південно-східній частині Норвегії. У той момент він займався зйомкою місцевих пейзажів.

НЛО він виявив лише тоді, коли став переглядати вже відзнятий матеріал. Норвежець зазначив, що незвичайне явище являло собою два дивні промені. Причому, рухалися вони за межі Землі практично паралельно один одному, що і дозволяє припустити фактор певної синхронізації між ними.



Уфологи відзначили, що мають намір і далі досліджувати зафіксовані норвезьким фотографом кадри. Вони також черговий раз висловилися щодо того, що найбільші космічні відомства приховують від жителів Землі правду про контакт з позаземними цивілізаціями.

Як повідомляв портал "Знай.ua", британські експерти-уфологи заявили, що знайшли незаперечні докази присутності прибульців на Землі. Більш того, дослідники стверджують, що інопланетяни живуть серед людей вже 60 років. Про це нібито свідчить фрагмент НЛО, який досліджували вчені.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

А в Антарктиді вчені виявили загадковий об'єкт, який нагадує гігантську антену і, можливо, використовується для спілкування з прибульцями. Об'єкт складається з декількох пагорбів, які перетинає поперечна лінія. Дослідники вважають, що вона не була створена природою, а має якесь штучне походження.