Американські уфологи пережили справжнє потрясіння, коли на фотографії очевидців змогли розпізнати не тільки таємничий НЛО, але і інопланетного жителя всередині нього. Про це повідомляє інформаційний портал VistaNews.

Мисливці за НЛО стверджують, що фотографія була зроблена в районі Манчестера в штаті Нью-Гемпшир, США. Очевидці застукали інопланетянина, який посадив свій літальний апарат прямо на воду. Загадкове подія сталася ще в травні 1980 року, проте тільки тепер шокуючий знімок показали громадськості.

Знімок низької якості, тому фахівці не відразу розпізнали в ньому щось інопланетне. Однак коли ентузіасти збільшили масштаб на яскравому об'єкті, вони чітко побачили мешканця інопланетного корабля. На веб-сайті Mufon, присвяченому паранормальним явищем, заявили, що на фото справжній гуманоїд.

Нагадаємо, раніше в США більше двох тисяч людей стали свідками чергового НЛО. Повідомляється, що днями американці одночасно спостерігали в небі три невпізнаних космічних об'єкта. Про це заявили уфологи з агентства MUFON.

На своєму офіційному сайті вони розповіли, що фахівцеві Джеффу Воллеса вдалося відстежити і зафіксувати космічні кораблі в місті Трентон (штат Нью-Джерсі). Мисливець за НЛО сфотографував нерухомі об'єкти, які годину парили в повітрі і не видавали звуки, характерні для літаючих апаратів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", шматок невідомого літаючого об'єкта звалився з неба на дорогу перед автомобілем. Відео з реєстратора з'явилося на YouTube.

Як наголошується, інцидент стався 18 квітня в провінції Патхумтхані. За попередніми даними, ніхто не постраждав. Водієві вдалося загальмувати, він вийшов з машини і попередив інших учасників руху про інцидент на дорозі.