Відома американська модель Емілі Ратаковскі доволі часто тішить шанувальників своїми пікантними фото.

Цього разу зірка вирішили не дражнити фанатів оголенням окремих частин тіла, а просто скинула з себе весь одяг. Емілі опублікувала на своїй сторінці в Instagram відвертий чорно-білий знімок, на якому вона позує повністю голою.

Спокусливе фото 26-річна Емілі підписала досить лаконічно: "NY" (Нью-Йорк).

Американська модель славиться своїми відвертими фотосесіями. У неї більше 16 млн передплатників в Instagram. Раніше портал "Знай.ua" зробив невелику добірку фото, відібравши ті пости моделі, які набрали більше 1 млн лайків.

Нагадаємо також, що восени минулого року модель Емілі Ратаковскі запустила свій власний бренд і тепер часто виступає моделлю для демонстрації своїх колекцій. Не обходиться без оголення і тут. Так, Емілі вирішила прорекламувати власну лінію купальників оригінальним чином. Модель приміряла купальники власного бренду та опублікувала фото у соцмережі. На деяких знімках Ратаковскі постала повністю оголеною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", недавно Емілі Емілі Ратажковскі стала гостею вечірнього шоу Джиммі Феллон в Нью-Йорку, де розповіла, як чоловік зробив їй пропозицію.

У лютому цього року американська модель несподівано для всіх вийшла заміж. Обранцем Емілі став продюсер Себастьян Бір-Макклард. Зірка розповіла, що її одруження справді було спонтанним та дуже неочікуваним. За словами Емілі, з майбутнім чоловіком вони не планували весілля і заміж вона вийшла буквально за один день.