Груди Наташі Корольової ледь не випали на церемонії вручення премії "Шансон року".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Саме такий висновок зробили шанувальники, розглядаючи фотографії артистки в Instаgrаm.

Бежевий корсет був явно замалий для пишного бюста Корольової. Відразу ж після публікації користувачі мережі закидали публікацію коментарями, серед яких були як хвалебні відгуки, так і не зовсім втішні.

"Скільки можна все вивалювати напоказ", - поцікавився один з коментаторів.

Наташа Корольова спільно з чоловіком стриптизером Тарзаном 16 років тому стали батьками. Первістка назвали Архипом.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У день народження свого хлопчика 44-річна зірка одяглася в червоне міні і поділилася в своєму Instagram сімейним фото.

"Винуватець свята і його улюблені "курочки"!", - підписала Наташа.

Зграйка "курочок" складається з самої артистки, її мами, сестри Ірини і, очевидно, її дочки.

Судячи з геолокації знімка Королевою, день народження Архипа родина святкувала у Флориді. Як відомо, в Україні Наташа не зможе приїжджати до 2021-го року - через заборону СБУ. Нагадаємо, причиною стало те, що співачка відвідувала окупований Крим.

Варто відзначити, що раніше Лоліта Мілявська, російська естрадна співачка, якій в 2017-му на три роки заборонили їздити по Україні, потрапила в неймовірно курйозну ситуацію з прикордонниками.

Коли вона перетинала кордон між Росією і Китаєм, службовці не змогли визначити, хто вона: жінка або чоловік.

"Прикордонник взяв мій паспорт, довго його крутив у руках, потім відібрав, відійшов... Минуло хвилин 15, він повернувся з перекладачем, з яким вони між собою обмінялися думками, а потім той сказав: "Ти жінка чи чоловік?" - розповідає Лоліта.

На дивне і не зовсім доречне питаня зірка відповіла не без частки гумору.

"Я сказала, що мені здається, що я жінка, але яйця у мене є. Після цього вони не могли перевести все, що я сказала, і затримали мене ще на п'ять хвилин. Ось так весело я перейшла китайський кордон", - поділилася Лоліта.

Більше того наразі вже відомо, що співачка Лоліта Мілявська хоче відвезти свою дочку з України, з метою продовження її навчання в Росії.

У квітні минулого року Лоліті Мілявській заборонили в'їзд в Україну на три роки. Причина - незаконний перетин кордону (проникла в Крим на літаку з Москви). У Києві біля Мілявської живуть стара мати і донька Єва, яка у цьому році закінчує школу.

Навколо концерту Наталії Корольової розгорівся скандал

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зрадниця Лоліта хоче русифікувати свою українську доньку.