Прем'єр-міністр Володимир Гройсман обговорив з європейськими чиновниками створення плану відновлення України, який буде схожий на "план Маршала" (програма допомоги західній Європі у відновленні після Другої світової війни) під час робочої поїздки до Брюсселю.

Про це повідомив прем'єр-міністр Володимир Гройсман у Facebook.

"Сьогодні у Брюсселі разом з друзями України, експертами і політиками, за плечима яких успішний досвід реформ у Східній Європі, обговорили, які кроки потрібні з боку як України, так і Європи, щоб побудувати спільну історію успіху. Вважаю, що нам варто повернутись до ідеї свого роду "Плану Маршала" для України", - написав Гройсман.

Читайте також: В ЄС визначилися з датою безвізу для українців

За його словами, ще у 2014 році цей план починали готувати, однак ідею не вийшло реалізувати через безліч причин. Прем'єр заявив, що європейці зможуть допомогти Україні домогтися швидкого зростання в економіці через досягнуту макроекономічну стабільность в країні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, Гройсман обговорив з президентом Євроради Дональдом Туском питання співпраці України та Євросоюзу і антиросійські санкції.

Сьогодні у Брюсселі разом з друзями України, експертами і політиками, за плечима яких успішний досвід реформ у Східній...

Posted by Volodymyr Groysman on Thursday, 9 February 2017

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", в НАТО підтримали Україну і схвалили зусилля по боротьбі з корупцією. Також, члени Альянсу обіцяли покарати Росію за ескалацію війни на Донбасі.