Регіональний чиновник повідомив, що на пустельній дорозі мікроавтобус з туристами із Китаю на великій швидкості вдарив ще один автобус. В результаті зіткнення він з'їхав в кювет і перекинувся, троє людей загинули, вісім отримали поранення. Про це повідомили в посольстві Китаю в Єгипті, передає Xinhua.

З трьох загиблих у результаті дорожньо-транспортної пригоди на Каїро-Олександрійському шосе на півночі країни - двоє жінок.

Зазначається, що в мікроавтобусі крім китайських туристів були двоє єгиптян - водій і гід, які також отримали поранення. Постраждалі доставлені в найближчий військовий госпіталь.

У посольстві Китаю в Єгипті повідомили, що група перебувала на екскурсії, організованій Шеньчженьським туристичним агентством.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав криваву ДТП у Кривому розі, внаслідок якої загинули дев’ятеро людей. Більшість з них – працівники місцевого металургійного підприємства. Водію легковика оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – 60 діб у СІЗО без права внесення застави. Йому загрожує до 10 років ув'язнення.