Як повідомляє Clutch.ua дивний інцидент стався з популярною українською телеведучою Лесею Нікітюк в Барселоні в день показу весільної колекції бренду Рronovias.

23 квітня в Барселоні відбувся показ весільної колекції бренду Рronovias. Відомі дизайнери запросили на захід безліч зірок, серед яких була Нікітюк. Для зіркової ведучої майстри дбайливо підготували одну з своїх вечірніх суконь. Однак під час світської події з ведучою стався неприємний випадок. Леся поділилася випадком з фоловерами на своїй сторінці в Instagram.

З вікна свого номера знаменитість побачила, як одна з моделей прямо у дворі красується в платті, яке призначене для Нікітюк. Українська ведуча одразу ж помчала на вулицю, щоб з'ясувати, що відбувається.

Модель виявилася гостею з Венесуели. Спочатку венесуелка навіть не звернула уваги на Лесю і продовжила позувати перед камерою. І лише коли Никитюк пояснила, що в цьому платті вона повинна відправитися на вечірній показ, модель зніяковіла.
Почувши заяву українки, дівчина перепитала у свого менеджера, чи справді це так і чи може вона закінчити зйомку. І тільки після фотосесії повернула плаття Лесі, правда, вже розтягнуте.

Раніше "Знай.uа" розповідають про те, що популярна українська телеведуча Леся Нікітюк сама виготовляє косметичні засоби, які використовують у щоденному догляді за своїм тілом. Ведуча програми "Хто зверху?" зізналася, що спільно з українським виробником органічної косметики розробила "секретні" рецепти скрабів.

"У моїй роботі завжди потрібно вміти поправити макіяж. Тому в косметиці я фахівець: знаю, як підібрати тональний крем, як правильно його нанести, які креми потрібні, щоб шкіра відпочила, прокинулася", - пояснює Леся в інтерв'ю.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще