Поліція: Київ накрила хвиля самогубств

Кількість самогубств у столиці України значно зросла. Про це в інтерв'ю 112.ua розповів голова київського управління Національної поліції Андрій Крищенко, передає інформпортал Politeka.

"Зараз помітний сплеск самогубств. На день по два-три. В якийсь із днів було 5 самогубств: двоє застрелилося, двоє повісилося і одна вистрибнула", - каже очільник правоохоронців.

За його словами, зазвичай кияни накладають на себе руки один-два рази на тиждень.

Водночас, додав Крищенко, вбивств стало менше, і практично всі вони, близько 95%, розкриті.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Давно такого не було в Києві", - зазначив голова Киъвського управління ГУ НП Києва.

Як раніше передавав портал "Знай.ua", на Приозерній вулиці в Києві, з квартири на 12-му поверсі житлового будинку випала жінка. Відомо, що жінці було близько 35 років.

"Страшна смерть у Києві на Оболоні: на Приозерній жінка близько 35 років випала з 12 поверху", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що від отриманих травм жінка загинула миттєво.

Нагадаємо, в Києві, в Дарницькому районі, жінка вчинила самогубство. Відомо, що вона вистрибнула з 21 поверху будинку. Трагедія трапилася у ніч на 18 квітня на вулиці Драгованова. Цю інформацію повідомили в Дарницькому управлінні поліції столиці.

Відмітимо, ЗМІ поширили інформацію про те, що полковник у відставці і нинішній працівник СБУ, під час вихідних, вчинили самогубство. За словами правоохоронців, працівник спецслужби зараз перебуває у важкому стані в лікарні, а інший чоловік загинув.

"Знай.ua" раніше писав про те, що у святошинському районі Києва 64-річний чоловік впав з висоти майже 15 м. Медики зафіксували смерть. Інцидент стався на вул. Робочій, 1а. Будівля, з якої стрибнув чоловік, - котельня Київенерго, передає "Інформатор".

У прес-службі поліції Києва повідомили, що при огляді тіла знайшли передсмертну записку. За попередніми даними, чоловік скоїв самогубство.
Відомо, що незадовго до НП чоловік переніс операцію із заміни суглоба і перебував на лікарняному.