Сьогодні, 25 квітня, на вул. Шота Руставелі днем утворився гігантський затор. Це пов'язано з мітингом колишніх шахтарів, які не отримують своїх виплат. Вони влаштували мирний протест, почавши ходити безперервно по пішохідному переходу.

На обурення водіїв вони відповідали лише, щоб вони йшли до міністра соціальної політики Реви, щоб він вирішив їх питання.

«Ми не тільки за себе, ми за вас стоїмо, - патетично говорили похилого виду чоловіки, палячи дешеві сигарети. - Нехай міністр вирішить наші проблеми».

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

На це водії їм резонно відповідали, щоб вони йшли під Міністерство соціальної політики і там страйкували.

«Але він до нас не виходить», - хмикали мітингувальники і продовжували «нарізати» кола по «зебрі».

Треба сказати, що у цей час в пробку потрапила швидка, в якій знаходилася вагітна жінка. Але пенсіонери нічого не хотіли чути. Навіть, коли з'явилася поліція, хід не припинився.

«Вони проводять мирну акцію, ходять по пішохідному переходу, законів не порушують. Ми нічого не можемо зробити», - розводили руками копи.

Кмітливі водії все-таки змогли умовити протестувальників дати коридор на 15 хвилин, щоб проїхала швидка допомога. Але як ми бачимо на відео, швидка так і не з'явилася (видно вона таки змогла розвернутися і поїхати іншим шляхом), а «вдячні» водії «віддячили» пенсіонерів непристойними жестами.

На даний момент рух на вулиці відновлено.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Дуров закликав росіян повстати.