Херсонський міський суд дозволив взяти під варту українку, підозрювану у державній зраді за організацію і проведення виборів президента Росії в Криму, повідомляє Страна.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар прокуратури Автономної Республіки Крим Тетяна Тихончик.

"Херсонський міський суд задовольнив клопотання прокуратури Автономної Республіки Крим і вибрав підозрюваній у вчиненні державної зради запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 21.06.2018 року", - написала прес-секретар.

Нагадаємо, на територію України спробувала проїхати пособниця окупантів, довірена особа агресора Володимира Путіна Олена Одновол. Її заарештували.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інцидент стався в понеділок, 23 квітня. Спільницю окупанта Олена Одновол спробувала в'їхати на материкову Україну через КПП "Чонгар" і поплатилася. Її моментально затримали.

Відзначається, що Одновол перебувала в російській громадській організації "Волонтери перемоги", а також була довіреною особою Володимира Путіна під час його переобрання в 2018 році. Вона агітувала за нього серед кримчан, а також збирала підписи за його кандидатуру на президентських виборах".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Дональд Трамп таємно відвідував Росію. Сам лідер США цей факт неодноразово заперечував – нібито взагалі не спілкувався з колишнім директором ФБР Джеймсом Комі.

Втім, нещодавно видання Bloomberg оприлюднило докази, які ставлять під сумнів його виправдання. Припускають, що в ході поїздки в Росії його супроводжував охоронець, який пізніше зізнався у всьому членам Конгресу США. За його словами, Трампу пропонувалося "відправити в його номер в готелі жінок", у відповідь мільярдер тільки розсміявся.

Нагадаємо, на сайті "КП. Крим" опублікували статтю, в якій проведено "аналіз" за станом російської мови в інших пострадянських республіках.