У пустелі Перу археологи виявили дивовижну знахідку. У процесі роботи вчені роздобули останки прибульця.

В перуанській пустелі, яка знаходиться в південній частині південноамериканського держави, вчені-археологи знайшли невеликий видовжений предмет. За даними дослідників, кістки черепа мають товщину в 3-5 мм, вдалося вивчити і шкіру сірого кольору. Отриманий біоматеріал був відправлений в іноземну лабораторію для радіовуглецевого тестування і визначення ДНК.

Позаземне пристрій є на фотографіях місії «Аполлон» з Місяця. На задньому плані знімка з пілотом Джоном Янгом можна розглянути об'єкт, що нагадує космічний корабель. Уфологи думаю, що на кадрах можна побачити і самих інопланетян.

Нагадаємо, що на архівних фотографіях NASA дослідники-ентузіасти виявили дивне зображення, схоже на ангела велетенських розмірів. Ролик, в якому представлені ці кадри, виклали на youtube-каналі. Автор публікації запевняє, що цей величезний космічний об'єкт, що реально існує, хоча багато коментатори припускають, що "ангел" — це всього лише биті пікселі.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Відомо, що об'єкт розташований в межах Сонячної системи і, за розрахунками, має розміри в мільйони кілометрів. Скептики пишуть, що ангельське НЛО не може існувати в принципі, оскільки космічна пил не можуть зібратися в такі величезні геометричні фігури правильної форми. Їм заперечують прихильники існування позаземних цивілізацій, які кажуть, що біля Сонця постійно знаходяться сотні НЛО, а деякі навіть можуть підібратися до розпеченої поверхні зірки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що група вчених у водах біля західного узбережжя Австралії виявила затонулий корабель. Фахівці, припускають що невідоме судно затонуло в минулому столітті. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ. Співробітники Австралійського інституту наук про море (AIMS) на судні Solander вивчали води узбережжя континенту неподалік від міста Брум, штат Західна Австралія. Під час дослідження сонар виявив невідомий корабель, розташований в шістдесяти метрів від поверхні води.