Відома співачка Кеті Перрі нещодавно стала гостею телепрограми Entertainment Tonight, під час якої зробила дуже гучне оголошення.

Ведуча Лорен Зима спробувала спровокувати зірку і пропонувала Кеті пофліртувати з симпатичними молодими конкурсантами, пригадавши поцілунок Перрі з юним учасником конкурсу талантів American Idol.

Співачка посміялася і впевнено відповіла: "Точно ні! Я заручена і дуже щаслива!"

Знаменитість зізналася, що заручилася зовсім нещодавно. Кеті не назвала ім'я нареченого, але фанати впевнені, що це — Орландо Блум.

Варто нагадати, що стосунки співачки і актора почалися в 2016-му році, а в березні 2017 року закохані розлучилися. Проте зовсім нещодавно, всупереч бажанням заздрісників, пара знову возз'єдналася. Останній раз співачку помітили на прогулянці з Блумом у Празі. Там у актора проходили зйомки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що відома американська співачка Кеті Перрі присвятила своєму коханому, популярного актора Орландо Блуму пісню зі сцени в Токіо. Зовсім недавно пара відновила стосунки після тривалого розриву.

"Я відчуваю, що кохана, - настільки осмислено, як ніколи досі. І моя пісня саме про це дивовижне почуття - про любов! Вона - про тебе і для тебе, мій милий!" - оголосила зі сцени Перрі.