Національна поліція оголосила набір в патрульну поліцію Криму і Севастополя. Про це під час брифінгу повідомив глава Нацполіціі Сергій Князєв.

Головний полісмен повідомив, що фінансування підрозділу вже забезпечено і вирішено усі організаційні питання.

"Сьогодні ми відкриваємо набір в патрульну поліцію Криму і Севастополя. Оголошено набір на 60 посад. Даний підрозділ до деокупації Криму базуватиметься в Херсонській області", - розповів він.

Князєв також зазначив, що патрульні поліцейські Криму будуть проводити превентивну роботу щодо захисту прав місцевих жителів, а на трьох пунктах пропуску на кордоні з півостровом поліцейські будуть проводити перевірку громадян, що виїжджають з Криму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Патрульна поліція розпочне роботу з 14 травня.

Як раніше повідомляв «Знай.uа», нещодавно на Черкащині зловмисник напав на поліцейських з ножем. Всіх трьох правоохоронців з пораненнями доставили в лікарню, а зловмисника затримали. Йому будуть пред'явлені звинувачення за статтею 348 Кримінального кодексу України - замах на вбивство працівника правоохоронного органу.