Легенда Rolling Stones Мік Джаггер не перестає шокувати своїх шанувальників успіхами в особистому житті у 74-річному віці. Нещодавно культового рок-музиканта застали в компанії відразу двох молодих дівчат.Днями відомого рок-музиканта Міка Джаггера шанувальники застали в одному з нічних клубів Нью-Йорка. Музикант, не дивлячись на похилий вік, розважався одночасно з двома молодими коханками. Американські ЗМІ з'ясували, що фаворитками Джаггера стали 22-річна кінопродюсер Нур Альфалла і 31-річна балерина Мелані Хамрик, з якою музикант у стосунках з 2014 року.

Раніше Мік Джаггер мав романтичні стосунки і з Нур Альфаллою. Він зустрічався з нею таємно, зраджуючи балерині. Однак пара розлучилася в 2017 році, після того як Мелані народила співакові восьму дитину.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що гітарист легендарної британської рок-групи The Rolling Stones Ронні Вуд розповів, що переміг рак легенів. Діагноз поставили музиканту ще в минулому році. Після успішної операції Вуд ще три місяці проходив обстеження. Вже в кінці лютого група The Rolling Stones оголосила, що вперше за п'ять років організовує концертний тур по Великобританії та Ірландії. Наерное, колеги басиста дізналися про одужання задовго до фанатів.

Онкологічне захворювання зірці діагностували навесні 2017 року під час планового обстеження. Вуд ні за що не хотів проходити хіміотерапію, адже дуже боявся позбудеться густого волосся. Тому для перемоги над раком він прийняв кардинальне рішення - відрізати частину легені.