ПАТ "Укрзалізниця" на травневі свята призначила святковий ретропотяг, яким матимуть змогу скористатися всі охочі кияни та гості столиці. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"На травневі свята в Києві курсуватиме святковий ретропотяг №897/898, яким матимуть змогу скористатися всі охочі кияни та гості столиці. Потяг вирушатиме з першої колії станції Київ-Пасажирський 1 та 9 травня о 13:45, а закінчуватиметься подорож прибуттям на головний вокзал столиці о 16:19", - йдеться у повідомленні.

1 травня склад потяга буде представлений п’ятьма, а 9 травня – чотирма комфортабельними вагонами з місцями для сидіння та вагоном-рестораном. Традиційно він поведе паровоз серії Ер 787-46, 1951 року побудови, на чолі з локомотивною бригадою з депо станції Сновськ, яке засноване в 1873 році та є базовим з обслуговування паровозів в Україні.

Під час подорожі навколо Києва, яка триватиме дві з половиною години, пасажири зможуть помилуватися краєвидами столиці та Дніпром, побачити вантажні й пасажирські станції, локомотивні депо, історичну пам’ятку – будівлю депо Київ-Московський, яке свого часу було основним для вантажних паровозів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше «Знай.uа», цього року Укрзалізниця обрадувала українців іще кількома приємними нововведеннями. Тепер на сайті компанії можна онлайн вибрати маршрут із пересадками в сервісі замовлення квитків.