Одна з найпопулярніших виконавиць Америки, яка відома своїми спонтанними і неординарними рішеннями, Кеті Перрі (Ке́трін Елі́забет Га́дсон) заявила про заручини та натякнула на скоре весілля з її обранцем знаменитим актором Орландо Блумом.

Про це передають західні ЗМІ.

Як зазначають видання, про це Кеті випадково проговорилась, відповідаючи на питання журналістів.

33-річна зірка поділилася подробицями свого статусу стосунків під час телеінтерв'ю у програмі Entertainment Tonight.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Коли ведуча поцікавилася у Кеті, чи не збирається вона трохи пофліртувати з молодими симпатичними конкурсантами шоу American Idol, Кеті відреагувала дуже несподівано.

"Точно ні! Я заручена і дуже щаслива", - зізналася Перрі.

Ведуча, своєю чергою, яка втратила від несподіванки дар мови, вирішила уточнити у співачки, коли саме вони з Орландо Блумом заручилися.

"Ви заручилися зовсім нещодавно?", - запитала журналістка.

На що Кеті без жодних пересторог дала чітку відповідь.

"Так. Я саме це і мала на увазі", - заявила Перрі.

Хто ще поділився своїм щастям з шанувальниками?

Усміхнена та закохана Скарлетт Йоханссон вийшла в світ з новим обранцем. Знаменита голлівудська акторка, мрія більшості чоловіків світу показала свого нового бойфренда на одному зі світських заходів. Буквально восени красуня Скарлетт розлучилась з чоловіком, французьким журналістом Роменом Доріаком, а тут вже її обговорюють з новим коханим – телеведучим Коліном Жостом.

Дивіться: Кеті Перрі - Hey Hey Hey

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", нещодавно з Кеті Перрі стався конфуз під час зйомок вокального шоу American Idol. Коли Кеті, яка сидить у журі проекту, обговорювала виступ однієї з учасниць, у неї лопнули штани в самому цікавому місці.

Прямо в залі суду померла служителька католицької церкви, яка довгий час з'ясовувала стосунки в суді з відомою співачкою Кеті Перрі.еі