Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон 23 квітня народила третю дитину, а вже вечором того ж дня вона на підборах поверталася додому з лікарні.

Всього через 8 годин після пологів герцогиня позувала для фотографів разом з немовлям та чоловіком. Для цього Кейт вдягнула червону сукню з білим комірцем від свого улюбленого бренду Jenny Packham, одяг якого вона традиційно одягає після виписки з пологового. Свій образ Кейт доповнила туфлями на підборах від Gianvito Rossi та сережками з перлами.

Жінки почали порівнювати в соцмережах свої фотографії після пологів зі знімками британської герцогині та критикувати її за штучний образ.

Першою розкритикувала такий образ монаршої особи Телеведуча Кеті Гілл, зазначивши, що він суперечить дійсності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кеті стверджує, що віддаючись приготуванням до свого виходу перед камерами, Кейт втратила ту особливу та інтимну мить наодинці з немовлям після пологів.

"Кейт обікрали в цій інтимній миті, в цих кількох неймовірно цінних годинах. Її зайняли переодяганням, макіяжем, зачіскою, змусили одягати панчохи та ставати на підбори, готуватися до телекамер, повертатися до протоколу та традицій, на які чекає медіа", - говорить Гілл.

Сотні жінок погодились з телеведучою та почали постити у мережі фото, на яких позують за кілька годин після пологів, називаючи вихід Кейт Міддлтон "смішним цирком".

Одна з жінок розповіла, що для того, щоб повернути свою гарну форму після пологів, їй знадобилось 10 років.

"Досі виню свою дитину через розмір мого живота, хоча їй вже 16 років", - коментує у своєму пості.

Фанати Кейт не очікували побачити її ідеальною так швидко після народження дитини.

"Я хотіла кричати: "Ні, Кейт". Я не очікувала побачити жінку після пологів у панчохах та на підборах і з сережками. Я розумію, що як герцогиня вона не може, як я, дозволити собі ходити у сарафані з бавовни та шльопанцях. Але ми не очікували побачити молоду матусю в такому ідеальному образі".

"Я за 14 годин після народження дитини. Я не здатна була навіть піднятися по сходах", - коментує інша жінка своє фото і додає, що навряд чи королева Єлизавета ІІ хотіла б бачити Міддлтон у широких штанях під час виписки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 36-річна герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон всього після 8 годин з моменту народження дитини відправилась додому з пологового на шпильках і "при повному параді"