Заслужений артист Росії Володимир Пресняков-старший госпіталізований з інфарктом. 72-річного музиканта направили в один з московських кардіоцентрів. Про це повідомляють російські засоби масової інформації.

За даними джерел, лікарі стабілізували стан артиста. Крім того, інформацію про хворобу Преснякова підтвердила і його дружина Олена. Вона знаходиться в Ізраїлі і переживає за чоловіка.

Син музиканта Володимир Пресняков-молодший поки ніяк не прокоментував госпіталізацію батька. Однак за даними Telegram-каналу 360tv, невістка артиста Наталія Подольська розповіла, що з ним зараз все в порядку. Він лежить під наглядом лікарів і вже йде на поправку.

Варто відзначити, що Пресняков-старший став відомим, коли входив в ансамбль "Про що співають гітари". Пізніше він приєднався до "Самоцвітів". Крім того, Пресняков написав сотні пісень, які виконують відомі російські артисти.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Володимир Пресняков-молодший потрапив в базу українського центру "Миротворець". А 20 березня він похвалився теплим прийомом у Києві. Артист на прикладі поїздок в українську столицю пояснив, як відчув себе "справжнім патріотом". Заплутану заяву він зробив під час інтерв'ю одному з російських видань. Так, Пресняков заявив, що тільки зараз "реально став патріотом своєї країни".

"Не те що не був, я просто не звертав уваги. Якось дивився через рожеві окуляри на все, ніколи не бачив поганого. Якщо я заходив у бар, я бачив завжди прикольних людей, веселих. А тут я став, як сказати, по-справжньому патріотом..." - зізнався він.

Після прохання пояснити, що значить "по-справжньому стати патріотом", він згадав про свої поїздки в Київ і теплий прийом в Україні.

"По-справжньому – це означає, приїхати в Київ, і до тебе на вулиці підходять незнайомі люди і кажуть: "Вова, невже ти в Києві, цього не може бути, дай я тебе обійму". І це не один, не два — їх багато, і ти починаєш розуміти, що люди живуть спочатку добром — не війною, не злобою, а добротою. І тебе це підігріває, причому дуже сильно", - заплутано сказав він.