У Росії Товариству сліпих надіслали в подарунок портрет Путіна, щоб вони могли його помацати.
Автори "шедевру" запевняють, що тепер слабозорі люди зможуть уявити, як виглядає російський президент.

У місті Хімки Московської області місцеві активісти партії "Єдина Росія" розробили та відтворили тактильний портрет президента Росії Володимира Путіна.

Подарунок вручив регіональний координатор проекту "Єдина країна - доступне середовище" Михайло Диктований, щоб "тотально сліпі члени Товариства могли уявити обличчя Путіна".

Про це пишуть російські ЗМІ, посилаючись на повідомлення партії в Instagram.

Відзначається, що в розробці зображення брали участь незрячі фахівці, а виконаний портрет з екологічно чистих матеріалів. Представники політсили додали, що зображення "максимально наближене до оригінального розміру".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Зазначимо, що в Росії Путіна не лише можна помацати, ним можна навіть підмитись.

Як повідомляв портал "Знай.ua", мешканка Новосибірська Марія Водостоєва виготовила мило у формі погруддя російського президента Володимира Путіна.

За словами авторки такого оригінального мила, воно виготовлене з натуральних інгредієнтів і доступне у п'яти видах: чорносмородинове, полунично-малинове, конопляне, бананове та антицелюлітне.

Однак дівчина не зупиняється на досягнутому і планує розширювати колекцію. Наприклад, вона хоче зробити "рок-Путіна" — мило в формі погруддя президента, призначене для "молодого покоління".