Зірку американського серіалу "Таємниці Смолвіля" Еллісон Мек заарештували у справі про вербування в секс-рабство. Сьогодні за рішенням суду актриса вийшла з-під арешту під заставу в п'ять мільйонів доларів.

Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ. Еллісон заарештували днями за звинуваченням у причетності до сексуальної експлуатації жінок в організації Nxivm.

Суд Нью-Йорка вирішив, що Мек буде перебувати під домашнім арештом у будинку своїх батьків у Каліфорнії. Крім того, вона повинна буде носити електронний браслет для контролю її пересувань, повідомляється в публікації з посиланням на прокуратуру США.

На попередньому слуханні Еллісон Мек заявляла, що не визнає себе винною в причетності до секти, а також в організації секс-торгівлі. Але прокуратура наполягає, що актриса була одним з організаторів вербування в секту секс-рабинь, формувала усередині цього співтовариства жорсткі правила, засновані на підпорядкуванні "лідерам". Крім того, Еллісон шантажувала жінок-наложниць компрометуючими матеріалами.

Розповідь про кримінальній справі Еллісон Мек - відео:

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що новина про звинувачення зірки серіалу "Таємниці Смолвіля" вербування жінок у секс-рабство з'явилася в кінці березня. Тоді разом з Мек під звинувачення потрапила її колега по серіалу - актриса Крістін Кройк.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" під час вручення премії в номінації "Шансон року" стався конфуз. Груди Наташі Корольової мало не випала з щільно обтягуючого корсета.

Цей скандальний епізод став предметом бурхливого обговорення серед користувачів соціальних мереж. Коментатори вважали, що Королева вже не в тому віці, щоб вивалювати напоказ свої принади.