Попереду травневі свята (а це 4 дні вихідних), тому якщо буде тепла і сонячна погода – відпочити на природі з шашликом просто необхідно. Якою компанією ви б не збиралися на природу − вам буде набагато комфортніше, якщо зайнятися підготовкою заздалегідь. Тому варто в компанії знайти людину, яка готова взяти на себе організацію відпочинку, передає 24 канал.

Перед пікніком обов'язково потрібно подбати про такі речі:
– спорядження, яке знадобиться на природі;
– їжа, яку можна приготувати на природі;
– дозвілля і розваги на пікніку.

Складіть список продуктів або готової їжі (салати, бутерброди, закуски, запіканки тощо) і розподіліть, хто що купує і бере. Або ж централізовано закупити необхідні продукти.

Що брати на пікнік?

Якщо у вас не склалося з організацією наперед – не засмучуйтесь, адже зазвичай кожен бере їжу "на себе і на сусіда". Єдина небезпека – повезете трохи їжі додому.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Спорядження, яке знадобиться на природі

Що саме брати з собою зі спорядження – залежить від вас, точніше, від формату відпочинку, який ви виберете – це буде цивілізований (альтанки з мангалом або ж з виїздом на авто), пікнік в сусідньому парку або подалі від цивілізації, з ночівлею. Ну і, звичайно, від того, чи збираєтеся ви розводити багаття.

Цивілізований пікнік

Із спорядження варто взяти столик для пікніка і стільці, або ж їх можна замінити покривалом або карематами, застеливши зверху одноразової скатертиною; мангал, ґрати та шампури; сірники, запальничку, сокиру, папір для розпалювання, дрова. Варто також прихопити кошик для пікніка – в ньому продукти збережуть гарний вигляд. Також знадобиться сумка-холодильник, а якщо такої немає, то можна в звичайну сумку на дно покласти пляшку замороженої води, а зверху – весь провіант. Якщо дозволяє обсяг багажника автомобіля – киньте туди ще тент і гамак.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у найближчі дні в Україні будуть йти дощі, стане прохолодно. У четвер потеплішає - в окремих регіонах до 28 градусів. Потім знову температура спаде. Субота і неділя обіцяють бути без опадів.