Вони немов ангел і демон, дарують один одному рай і завдають нестерпного болю. Вічний біг по пекельному колу, з якого неможливо вибратися. Їх любов сповнена випробувань, їм складно бути разом, а нарізно і зовсім нестерпно.

Є три зодіакальні пари, між якими спалахують почуття, але їм практично неможливо зберегти відносини. Вони сходяться і розходяться, ненавидять і прощають. Справжнє ходіння по муках, яке може тривати роками.

І тільки неймовірне терпіння і щира любов допоможуть їм знайти спільні точки дотику і зберегти стусунки.

Ваги - Рак

Ваги легко йдуть по життю, не зациклюючись на дрібних проблемах і негараздах. Для них не сильно важливий побут і постійно потрібна різноманітність. Рак ж будь-яку дрібницю приймає близько до серця. Він чекає романтики, усамітнення і спокою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ці два знаки в слово "Любов" вкладають абсолютно протилежний зміст. Рак буде постійно ображатися, йти в себе і терпіти. Стосунки швидше принесуть йому біль і розчарування, ніж радість.

Тільки прийнявши один одного, повністю з усіма його недоліками, навчившись слухати і йти на поступки, пара має шанс на щасливе майбутнє.

Стрілець - Скорпіон

Двоє людей з абсолютно протилежними поглядами на життя. Стрілець - хаос і постійний пошук пригод, Скорпіон - цілеспрямованість і працелюбність.

Їх об'єднує пристрасть. На перших етапах стосунків, пара закриває очі на недоліки один одного. Але, з плином часу Стрільця тягне на незрозумілі авантюри. Він хоче ненадовго вирватися на свободу і не бажає думати про завтрашній день. Скорпіон же чекає від нього конкретики, планомірних дій, чого, звичайно ж, не отримує.

Їхнє життя подібне вулкану, невідомо коли, і якої сили відбудеться черговий вибух. Тільки шалені почуття і бажання будь-що-будь зберегти відносини, може врятувати пару від розставання.

Лев - Діва

Спочатку Діву підкорює владний характер Льва, його харизма і ласки. Лев цілком поглинений завоюванням фортеці під назвою Діва. Але, далі їх життєві пріоритети абсолютно не збігаються.

Лев звик брати від життя все, швидко перемагати, знімати вершки, епатувати публіку і йти вперед. Діва продумує кожен свій крок до найдрібніших подробиць і нікуди не поспішає.

Вона злиться на "дірки" в сімейному бюджеті через любов Льва до розкоші і непомірних витрат. Вона хоче жити за заздалегідь спланованим сценарієм, на Льва ж її ідеї наганяють нудьгу.

Якщо пара навчиться відчувати один одного і приготується до довгої і важкої дороги до спільного щастя, то в цьому випадку, в результаті довгих пошуків вони знайдуть свій рецепт щастя.

Раніше портал "Знай.ua" публікував еротичний гороскоп на 26 квітня.