Відома українська співачка Настя Каменських в черговий раз опублікувала відверте фото на сторінці в Instagram. "Гарячий" знімок був зроблений під час недавнього відпочинку Насті, імовірно, її новим коханим.

Таким чином співачка вирішила оригінально прорекламувати речі з власної колекції спортивного одягу NKsport.

"Без розуму від моєї нової лімітованої колекції за мотивами кліпу "Дай Мені" для nksport_for_you. Ми створили настроящую "клубну" одяг – бомбери, боді, футболки...Спеціально була розроблена емблема NK. А головне – все вийшло супер стильно, зручно і дуже сексуально", – поділилася з фанатами приємною новиною Настя.

На фото зірка позує в мокрому боді, вартістю 750 гривень, на фоні мальовничого пейзажу.

"Розкішна шикарна Настя!", "На Шарліз Терон схожа", "Ти як завжди супер", "Ти сексуальна дівчина", "А Настуня вогонь", – порадували фолловери співачку.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що відома українська співачка Настя Каменських порадувала фанатів красою свого тіла. Артистка на своїй сторінці в Instagram поділилася пікантним відео, в якому вона еротично позує під водою.

У ролику Настя в червоному купальнику виринає з-під води, демонструючи всі свої принади. Груди і сідниці співачки привертають велику увагу.Фолловери засипали Каменських компліментами, розхвалюючи її фігуру. Проте знайшлися і ті, кого відео зовсім не вразило. Деякі фанати порадили Насті поменше світити сідницями

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще