Користувач Twitter зібрав знімки з поверхні комети і змонтував з них короткі відео подорожі небесного тіла. Фото були зроблені серійно за 25-хвилинний період 1 червня 2016 року.

Відзначається, що ще 12 листопада 2014 року вперше в історії космонавтики вчені здійснили м'яку посадку спускного апарата на поверхню комети. Зонд Philae з місії Rosetta приземлився на ядро об'єкта "67P/Чурюмова-Герасименко".

Оцініть дивовижне відео:

Європейське космічне агентство, яке займається цим проектом спільно з NASA продовжує публікувати фото, які були зроблені поблизу ядра комети. І вже в березні в мережі з'явилася нова серія знімків з небесного тіла. Багато з цих фото зроблені серійно і тому один з користувачів Twitter змонтував їх у кілька секундні фантастичні відео.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що на архівних фотографіях NASA дослідники-ентузіасти виявили дивне зображення, схоже на ангела велетенських розмірів. Ролик, в якому представлені ці кадри, виклали на youtube-каналі. Автор публікації запевняє, що цей величезний космічний об'єкт, що реально існує, хоча багато коментатори припускають, що "ангел" — це всього лише биті пікселі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що дивний об'єкт раптово з'явився на картах Google Earth в Антарктиді: найбільше він нагадує маяк, з якого виривається потужний промінь білого кольору.

Для того, щоб побачити об'єкт особисто, необхідно ввести координати 71°45'42.59"S 168°40'11.33"E. На максимальному наближенні карти помітно, що верхівка об'єкта обрамлена якимись сталевими на вигляд пелюстками — ніби відкрився скинутий звідкись зверху маяк.

Вперше незвичайний об'єкт виявили співробітники каналу Conspiracy Depot, що спеціалізується на різних конспірологічних теоріях. На природна споруда це не схоже, але навіть сам автор зізнається, що не зміг визначити справжнє призначення цього "маяка".