Із "Всеукраїнського банку розвитку", який належав синові президента-втікача Віктора Януковича Олександру, було виведено близько 2 млрд грн після зняття арешту з рахунків у цьому банку.

"Решта коштів (600 млн грн) існують тільки на папері. Коли суди зняли арешти з рахунків компаній, кошти були переведені в інші банки", - передає "Економічна Правда".

Зараз на рахунках банку - 559 млн грн пов'язаних з Януковичем коштів. Ці гроші знаходяться в 9-й черзі акцептованих вимог кредиторів. Однак вони існують лише віртуально, оскільки активів банку не вистачить на задоволення вимог кредиторів 9-ї черги", - відзначається в матеріалі.

Нагадуємо, Печерський райсуд наклав арешт на рахунки сина Януковича в лютому 2017 року.

За версією слідства, в 2013-2014 роках посадові особи "Всеукраїнського банку розвитку" з метою отримання державних коштів незаконно кредитували "Донецьку залізницю", "Львівську залізницю", "Одеську залізницю", "Південно-Західну залізницю", " Південну залізницю" і "Придніпровську залізницю ".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Загальна сума незаконних кредитів склала понад 2,5 млрд грн.

Як повідомляв раніше «Знай.uа», загибель молодшого сина Віктора Януковича досі викликає масу питань. З'ясувалося, що прізвища Янукович немає ні в одному протоколі російської поліції. Ім'я загиблого - Віктор Давидов, Давидов - прізвище бабусі по матері, і встановили це не по паспорту. Але є одна нестиковка. Давидов - уродженець Москви, а Янукович - Єнакієвого. Офіційна влада Росії так і не підтвердила загибель саме сина Януковича.